Het wordt tijd voor een baan die op mijn lijf is geschreven

Heb jij genoeg te bieden, maar krijg je de kans niet om dat aan een werkgever te tonen?

Beschik je niet over de juiste papieren, waardoor je jouw ervaringen en kwaliteiten die dat ruimschoots compenseren niet aan een werkgever kan laten zien? Weet je na alle pogingen niet meer hoe jij presenteert dat jij een geschikte kandidaat bent? Of ben je op zoek naar ander werk, maar weet je niet waar je jouw zoektocht moet starten? Dan ben je bij Honk1 aan het juiste adres.
Onder het genot van een goede bak koffie helpen wij jou graag met het vinden van werk dat echt goed bij jou past.
Wij zijn benieuwd naar jouw talenten!!
ede_landscape
Je hoeft jezelf niet langer te bewijzen en verkopen. Jij bent degene die ertoe doet. Daarom kijken wij verder dan jouw CV. Of je nou gediplomeerd bent of nog niet beschikt over de juiste papieren, het is jouw talent dat bij ons centraal staat. Dat talent hoef je niet te betogen, maar kun je aan ons laten zien door middel van materialen en oefeningen. Het is ook geen probleem als je nog niet zo goed weet waar jouw kwaliteiten liggen. De materialen, oefeningen en de workshops die wij geven kun je dan gebruiken om vrijblijvend te ontdekken wat je leuk vindt en waar jij nou echt goed in bent.
Je hoeft ons niet (alleen maar) te vertellen waarom je goed bent in bepaalde dingen; je kan het laten zien
Je bent geschikt voor de baan! We weten alleen nog niet welke
In jouw zoektocht sta je er niet alleen voor. Onze scouts gaan graag met je in gesprek. Zij helpen jou met het ontdekken en optimaal presenteren van wie jij bent en wat je goed kunt. Daarbij passen de scouts zich volledig aan aan jouw tempo. Jij houdt de regie. Wil je extra oefenen met onze materialen? Dat kan. Wil je extra gesprekken met onze scouts? Ook dat is mogelijk. Onze scouts gaan voor jou op zoek naar een goede match met een werkgever.  Bij Honk1 werken wij met diverse werkgevers samen. Zij hebben vacatures waarvoor zij mensen zoeken en geven ons de ruimte om die mensen op onze manier te vinden.
Zij geloven in onze benadering, waarbij jouw talent en mogelijkheden centraal staan. Daarom hoef je je na een potentiële match niet opnieuw te bewijzen bij een werkgever. Nadat wij je in contact hebben gebracht met een bedrijf dat goed bij jou past, staan onze scouts nog altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij daar goed op je plek zit. De scoutbegeleiding stopt niet na een paar bezoeken aan Honk1, je kunt altijd op onze scouts terugvallen.

Benieuwd welk werk er voor jou is?

Kom dan naar Honk1 of

stuur een bericht