Vind een baan die echt bij je past!

Bij Honk1 aan het juiste adres

Onder het genot van een goede bak koffie helpen we jou graag met de zoektocht naar (ander) werk dat echt bij je past. Hierbij is iedereen welkom. Wellicht beschik je over een flinke portie aan kwaliteiten en ervaring, maar ontbreken de papieren die dit kunnen aantonen. Je zit na al je sollicitatiepogingen met je handen in het haar en bent ten einde raad. Maar je kan ook op zoek zijn naar ander werk en werkelijk geen idee hebben waar je moet beginnen. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, Honk1 verkent graag samen met jou waar de mogelijkheden liggen. Hierbij houden we de lijntjes het liefst zo kort mogelijk en ruimen we barrières zo snel mogelijk uit de weg.
Wij zijn benieuwd naar jouw talenten!!
ede_landscape

Jij staat bij ons centraal, niet je CV. Niet slechts kwalificaties, maar ook persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten zijn dingen die ertoe doen. Bij ons hoef je jezelf niet langer te bewijzen of te verkopen. We kijken niet alleen naar wat je in het verleden hebt gedaan, maar hebben oog voor datgene wat je in de toekomst wellicht kán. Of je nou gediplomeerd bent of nog niet beschikt over de juiste papieren, het is jouw talent dat bij ons centraal staat. Door middel van materialen en oefeningen komen we dichter bij jouw talenten en interesses. Het is geen probleem als je nog niet zo goed weet waar jouw kwaliteiten liggen, immers proberen we deze geleidelijk – en samen met jou – zo goed mogelijk in kaart te brengen. Middels onze materialen, oefeningen en workshops kan je vrijblijvend ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Je hoeft ons niet te vertellen waarom je ergens goed in bent: je kan het laten zien
Je bent sowieso geschikt. Voor welke baan? Daar gaan we samen naar op zoek!

In de zoektocht naar een baan sta je er niet alleen voor. Onze scouts gaan graag met jou in gesprek om samen te ontdekken waar je goed in bent en hoe je zoveel mogelijk uit jezelf kan halen. Hierbij heb je zelf de touwtjes in handen en hou jij de regie: de scouts passen zich volledig aan aan jouw tempo. De deur staat altijd open wanneer je behoefte hebt aan aanvullende gesprekken met onze scouts. Ook heb je altijd de mogelijkheid om extra te oefenen met ons materiaal. Het zoeken van baan gaat niet zonder slag of stoot, maar we moedigen vooral aan dat je in beweging blijft. De richting van de wind kan je niet veranderen, maar door uit te vinden wat de beste stand is van de zeilen kan je uiteindelijk je bestemming bereiken.

Bij Honk1 werken wij met verschillende werkgevers uit uiteenlopende branches samen. Zij hebben diverse vacatures openstaan en zijn hard opzoek naar nieuw personeel. We proberen het gat tussen vraag en aanbod te dichten en zorgen voor een geschikte match tussen werkgevers en werkzoekenden. Werkgevers geven ons de ruimte om voor hen de beste kandidaat te scouten en vertrouwen op onze benadering, waarbij jouw talenten en mogelijkheden centraal staan. Nadat wij je in contact hebben gebracht met een bedrijf dat goed bij jou past, staan onze scouts altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij daar goed op je plek zit. De scoutbegeleiding stopt niet na een paar bezoeken aan Honk1, je kan op ieder moment op onze scouts terugvallen.

Benieuwd welk werk er voor jou is?

Kom dan naar Honk1 of

stuur een bericht