Onze klanten verdienen een kans op werk

Er zijn steeds meer mensen op zoek naar werk

 

Werkzoekenden voor wie het lastig is om terug te keren in hun vak omdat branches mede door het coronavirus in zwaar weer verkeren.
Het aanbod wordt groter, de mogelijkheden beperkter. Als uitkeringsinstantie staat u door uw targets continu voor een lastige afweging tussen een oplossing op de korte termijn en de lange(re) termijn. Kiest u voor de korte termijn oplossing waarbij u uw targets haalt maar de kans groot is dat een werkzoekende na een aantal maanden toch weer terugkeert in de uitkering? Of geeft u de werkzoekende langer de tijd om een passende baan te vinden of een mogelijke carriereswitch te maken, waardoor uw targets in gevaar komen?

Samen kunnen we scoren!
PHOTO 2019 09 27 12 10 46
Laten we onze krachten bundelen om deze afweging te vereenvoudigen. Wij voelen namelijk niet de druk dat het aantal uitkeringen omlaag moet, maar worden gedreven door een stijging van het aantal succesvolle matches tussen werkgever en werknemer. Dit is een belangrijk nuanceverschil, omdat we daardoor andere afwegingen kunnen maken. Het liefst boeken we zo snel mogelijk succes, maar we ervaren het niet als druk wat leidt tot betere scoringskansen. We hebben de tijd en ruimte om niet alleen te kijken naar de zeeën aan ervaring en bakken vol diploma’s waar mensen over beschikken, maar ook naar de persoon die daarachter zit en de kwaliteiten waar hij/zij over beschikt. Bij ons kunnen al uw kandidaten eindeloos beroepsspecifieke systemen en materialen uitproberen, met scouts in gesprek gaan over hun mogelijkheden en zo ontdekken waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. Vanuit die ontdekking gaan wij voor uw kandidaten op zoek naar een passende match met werkgever en/of (vervolg)opleiding.

We hebben al kunnen scoren met