Over Honk1

iu 3

Onze start

 

In 2016 zagen we Gelderland Arbeidswijs voorbij komen, met daarin de vraag van provincie Gelderland naar innovatieve oplossingen om de discrepantie op de technische markt op te lossen. We bedachten het concept Talentscouting voor Techniek: Een wervingsproces waarbij verder wordt gekeken dan het CV, talenten van mensen op andere manieren worden ontdekt en het menselijk contact centraal staat. Met Talentscouting voor Techniek wonnen wij de eerste editie van Gelderland Arbeidswijs. Dit was het begin van ons grote avontuur.

 

Het avontuur kreeg vorm toen wij in 2017 startten met het uitbouwen van talentscouting in de vorm van Honk1. Het was een innovatief concept, waar aardig wat mensen enthousiast over waren. Toch kostte het overredingskracht en werd doorzettings- en incasseringsvermogen gevraagd om verdere ontwikkeling mogelijk te maken zodat we konden laten zien dat het concept kon werken. Wat dat betreft is de ontwikkeling van Honk1 niet anders dan een ontwikkelproces van een werkzoekende. We weten dus waar we over praten.

Sprint naar het eerste honk

Wil je in het honkbal een punt scoren? Dan kom je automatisch langs Honk1. Zodra je het eerste honk hebt bereikt ben je in het spel. Zo ook bij ons: Of mensen nou wel of niet beschikken over de juiste papieren en/of ervaring, als ze naar Honk1 komen dan doen ze (weer) mee! Bij ons ontdekken kandidaten hun talent en leren zij dit in de praktijk te brengen. Met onze vernieuwende aanpak fungeren wij als smeerolie tussen werknemers, werkgevers en diverse instanties..

.

Maak kennis met Billy

Mensen zonder werk en zij-instromers zijn niet de enige die tekort worden gedaan. Ganzen worden snel gezien als ‘dom’. Deze dieren hebben echter veel kwaliteiten en kunnen uitstekend samenwerken. Een beperkte kijk en de daarbij behorende stempel ‘dom’ is volledig onterecht. Het is dan ook geen toeval dat de mascotte van Honk1 een Canadese gans is. Waarom Canadees? Omdat Canadese ganzen geluid maken door herhaaldelijk “Honk” te roepen!

Maak kennis met ons team

 

Ons team bestaat uit enthousiaste creatievelingen die met hun kennis en ervaring tot onverwachte maar effectieve oplossingen komen. Om tot die oplossing te komen zetten wij altijd door. We stoppen niet bij de eerste tegenvaller of het eerste obstakel dat we tegenkomen. Vaak bundelen wij onze krachten. Want al delen wij onze resultaatgerichtheid, gedrevenheid en open benadering, toch verschillen we qua opleiding, werkervaring en persoonlijke ervaring. Daarom kijken wij wie jou het beste kan helpen op het moment dat je hulp nodig hebt. Samen kunnen we scoren!

.

Krijg alvast een indruk van Honk1